Zakelijke tankpas

Snel en eenvoudig

Voor grote en kleine bedrijven

Zakelijke rijders houden van eenvoud en duidelijkheid. De Argos Tankpas is voor grote en kleine bedrijven die hun kosten graag onder controle houden. De Argos Tankpas is helemaal gratis en wordt geaccepteerd bij alle Argos-tankstations in Nederland.

Aanvragen

Vraag hier uw Argos Tankpas aan

Vul uw gegevens hieronder in. Het is ook mogelijk de tankpas aan te vragen bij de wasstraat.

reCAPTCHA is required.

Bekijk alle locaties in de

Argos Tankpas Finder

In de Argos Tankpas App kun je direct zien op welke locaties in de buurt de Argos Tankpas geaccepteerd wordt en je kunt direct navigeren naar de dichtstbijzijnde locatie. Naast het vinden van de juiste locatie kun je ook filteren op diverse producten en/of diensten en vind je alle contactgegevens van de Argos locaties, Argos Tankpas klantenservice en het noodnummer van de storingsdienst. Ook blijf je op de hoogte van al het laatste nieuws en de acties rondom Argos, door middel van de nieuwssectie.

Waar kan ik mijn

Tankpas gebruiken?

De Argos Tankpas wordt op een breed netwerk van zowel bemande als onbemande tankstations in Nederland geaccepteerd. Momenteel staat de teller op ruim 800 tankstations in Nederland, waaronder locaties van de tankstationmerken Argos, amiGo en Netto Tank, waar je de Argos Tankpas kunt gebruiken.

Voor een actueel overzicht van alle locaties waar je de Argos Tankpas kunt gebruiken, bekijk via onderstaande knop de tankpas locatiefinder.

Bekijk hier de

Veelgestelde vragen

Zit uw vraag hier niet tussen? Stel uw vraag via info@argosbarneveld.nl of bel ons op 0342 400 989 en wij helpen u graag verder!

De Argos Tankpas is geheel kosteloos. Er zijn geen eenmalige of periodieke kosten.

Je bespaart tijd, geld en energie met de Argos Zakelijke Tankpas. Geen administratieve rompslomp meer dankzij ons digitale facturatiesysteem dat automatisch alles voor je bijhoudt. De Argos Tankpas is daarnaast gratis en je zit niet vast aan een contract. En in plaats van vaste maandelijkse kosten profiteer je van het gemak van een flexibel limiet op onze tankpas.

Met de Argos Tankpas kun je allereerst brandstof betalen. Daarnaast kun je zelf bepalen of je de Argos Tankpas ook wilt gebruiken voor de wasstraat.

Ga naar www.argos.nl/tankpas-finder om de actuele locatielijst te zien en indien gewenst, ook te downloaden.

Uiteraard én alle Argos Tankpassen zijn gratis.

Tijdbesparend

Geen administratieve rompslomp meer dankzij ons digitale facturatiesysteem dat automatisch alles bijhoudt.

Financieel voordeel

Het gebruik van de Argos Tankpas is gratis en je zit niet vast aan een contract.

Altijd flexibel

Met de Argos Tankpas profiteer je van een flexibel limiet.

TOP