De zakelijke Argos Laadtag

Voordelig, duurzaam en dichtbij

De Argos Laadtag

Dit is de Argos Laadtag. Een tag met alle voordelen die u kent van Argos: voordelig, duurzaam en dichtbij. Hiermee laad u altijd voor een vriendelijke prijs en kan je tanken en laden op 1 factuur. De Argos Laadtag kost €5,00 excl. btw per actieve laadtag per maand. Naast deze maandelijkse kosten, betaalt u bij onze locatie in Barneveld enkel nog het reguliere laadtarief. Bij andere locaties rekenen wij een opslag van €0,05 per kWh. In Nederland is de dekkingsgraad >99%, u kunt de Argos Laadtag ook gebruiken bij meer dan 200.000 laadpunten in Europa.

Voor vragen over de Argos Laadtag, kijk hieronder voor het antwoord op uw vraag.

Aanvragen

Vraag de Argos Laadtag aan!

Ontdek het gemak van de Argos Laadtag en vraag de pas vandaag nog aan. Profiteer van een voordelig tarief. Alles wordt automatisch verwerkt op een factuur met daarop alle energieproducten.

reCAPTCHA is required.

Supersnel laden met onze

Argos Snelladers

Super snel laden

Onze 4 snelladers kunnen laden tot een maximum van 350kW.

Openingstijden

Onze laadpalen zijn 24/7 te gebruiken.

Stofzuigen

Alle 4 de laadplekken zijn voorzien van een stofzuiger.

Koffie

Tijdens het laden kunt u een lekker bakje koffie halen bij de wasstraat.

Laadpassen

Wij accepteren 99% van alle laadpassen.

Bankpas

Het is ook mogelijk om te betalen met de bankpas. Via de betaalzuil die achter de laadpalen staat kunt u eenvoudig betalen met de bankpas.

Prijs

De prijs staat vermeld op het prijzenbord langs de weg.

Gratis WiFi

Tijdens het wachten kunt u gebruik maken van gratis WiFi.

Elektrisch laden met de Argos Laadpas

Hoe het werkt!

1.

Zoek

Zoek hier een laadpaal in de buurt of download de Argos Tankpas App.

2.

Plug de laadkabel

Open de laadklep en plug de laadkabel in de auto en daarna in de laadpaal.

3.

Laadtag

Houd de Argos Laadtag voor de kaartlezer. Wacht op het piepsignaal. De sessie start en het (blauwe) licht gaat branden.

4.

Klaar met laden?

Klaar met laden? Houd de laadtag weer voor de kaartlezer. De laadkabel zal ontgrendelen en je bent klaar om te gaan!

Bekijk hier de

Veelgestelde vragen

Heeft u vragen over de Argos laadtag? Kijk hieronder voor het antwoord op uw vraag. Zit uw vraag hier niet tussen? Stel uw vraag via info@argosbarneveld.nl of bel ons op 0342 400 989 en wij helpen u graag verder!

Je kunt de Argos Laadpas gebruiken bij meer dan 200.000 laadpunten in Europa. Ga naar www.argos.nl/laadpunten om de actuele locatielijst te bekijken.

 

De Argos Laadpas kost €5,00 excl. btw per actieve laadpas per maand. Naast deze maandelijkse kosten, betaalt u bij onze locatie in Barneveld enkel nog het reguliere laadtarief. Bij andere locaties rekenen wij een opslag van €0,05 per kWh.

De Argos Laadpas kun je aanvragen door het formulier hier, op onze Argos Laadpas pagina, in te vullen. Onze klantenservice gaat dan zo snel mogelijk aan de slag om jouw aanvraag te verwerken.

Wanneer jouw aanvraag voor de Argos Laadpas compleet is, zorgen wij dat de Argos Laadpas(sen) binnen 5 werkdagen worden verzonden naar jou opgegeven adres. Ben je al klant van Argos? Dan duurt het maximaal 3 werkdagen voordat je een nieuw aangevraagde Argos Laadpas van ons ontvangt.

De laadtransacties worden verrekend door middel van tweewekelijkse of maandelijkse factuur. Deze wordt dan automatisch geïncasseerd.

Bent u al klant bij ons met een tankpas dan komen de transacties van de laadpas op dezelfde factuur te staan.

Laadpaal providers zijn verantwoordelijk voor de levering en verrekening van de stroom die uit de laadpaal komt. Een laadpaal provider is niet hetzelfde als een laadpaal fabrikant. Het is mogelijk om met een Argos Laadpas je elektrische auto op te laden bij laadpalen die beheerd worden door de onderstaande laadpaal providers: Abel & Co, Allego, ANWB, Blue corner, Blue current, E-Flux, ENWB, Eneco, EV-Box, EWE, Fastned, FlowCharging, GreenFlux, Ionity, Justplugin, Last Mile Solutions, Mobility+, New Motion, ParknCharge, Shell recharge, Vandebron en Vattenfall.

Voordelig

De Argos Laadtag kost €5,00 excl. btw per actieve laadtag per maand. Naast deze maandelijkse kosten, betaalt u bij onze locatie in Barneveld enkel nog het reguliere laadtarief. Bij andere locaties rekenen wij een opslag van €0,05 per kWh.

Duurzaam

Elektrisch rijden verkleind uw ecologische voetdruk.

Dichtbij

Zakelijk laden bij meer dan 200.000 laadpunten in Europa.

TOP